John Scofield i Dave Holland omplen de jazz la finca Can Reon de Tiana

John Scofield i Dave Holland omplen de jazz la finca Can Reon de Tiana
Arnau Vidal
09/07/2024 - 22:21

Tiana - La finca Can Reon de Tiana s'ha omplert de jazz aquest dimarts. Ho ha fet amb un concert únic de la mà de dues de les figures més destacades de la història recent d'aquest gènere musical: el guitarrista John Scofield i el contrabaixista Dave Holland.

Jazz a l'aire lliure. Aquesta és la proposta de la qual han gaudit els aficionats d'aquest gènere musical a la finca Can Reón de Tiana. En format reduït, l'espai ha acollit un concert únic a càrrec de dues figures de referència en la història recent del jazz: el guitarrista John Scofield i el contrabaixista Dave Holland.

Amb els seus projectes, els dos músics contribueixen al desenvolupament del jazz contemporani i diverses generacions d'artistes s'hi han inspirat. A més, han format part de la banda de l'estrella del jazz Miles Davis. La seva complicitat els va fer formar el grup ScoLoHofo i aquest any s'han retrobat de nou amb una petita gira per Europa. El públic ha celebrat poder gaudir d'uns artistes de la seva importància des de Tiana.

Can Reon celebrarà el 27 i 28 de setembre un festival que promet una exploració innovadora de la interacció entre la naturalesa, l'art i la tecnologia.