La Fira del Llibre s'instal·larà durant 4 dies a la plaça de Pompeu Fabra amb 9 llibreries de la ciutat

La Fira del Llibre s'instal·larà durant 4 dies a la plaça de Pompeu Fabra amb 9 llibreries de la ciutat
Raquel Moreno Escudero
10/04/2024 - 15:50

Badalona - La Fira del Llibre de Badalona comptarà amb parades de 9 llibreries de la ciutat, 5 de nou (dues de les quals especialitzades) i 4 de vell. Enguany, a més, la Fira passa de 3 a 4 dies. Des del proper 20 d'abril i fins la diada de Sant Jordi, el 23 d'abril, les llibreries s'instal·laran a la Plaça de Pompeu Fabra mentre que els comerços i d'altres entitats del municipi ho faran al carrer de Francesc Layret.

Sant Jordi_7

Els llibreters preveuen una venda esglaonada, tot i que el gran nombre de compres d'exemplars es produeixi, diuen, durant la diada de Sant Jordi. Segons ha explicat la presidenta de l'Associació de Llibreters de Badalona i copropietària de la llibreria Mitja Mosca, Carla Arce, es mantindrà la disposició adoptada l'any passat en forma de u. Aquesta organització, diu, permetrà menys aglomeracions de ciutadans que busquen llibre.

Aquest any les signatures dels autors es faran dissabte i diumenge 20 i 21 d'abril, amb els escriptors badalonins Julià de Jodar i Sílvia Soler, Txell Feixas, Isabel del Río i Genie Espinosa, entre d'altres.

Sant Jordi_4