La fuga del campus Can Ruti i la recepta de l'exconseller Giró

La fuga del campus Can Ruti i la recepta de l'exconseller Giró
Mar Martínez
19/05/2023 - 00:09

Front Marítim - Menys impostos i burocràcia, i fer venir empreses a Badalona, és la recepta de l'exconseller d'Economia, Jaume Giró, pel creixement econòmic de la ciutat. 'Badalona té la sort d'estar molt a prop de Barcelona, però no és Barcelona', ha dit Giró durant un sopar amb una trentena d'empresaris de la ciutat organitzat per Junts en el marc de la campanya electoral.

L'exconseller ha argumentat que 'moltes inversions i projectes que a Barcelona no poden entrar per preus i densitat, sí podrien fer-ho a Badalona, que 'hauria de tenir un govern amb gent preparada per anar a buscar aquesta activitat'.

El candidat David Torrents ha retret al govern de Pere Aragonès, qui ha participat en l'acte central d'ERC a la ciutat, que hagi deixat que el campus de recerca Can Ruti creixi més enllà de Badalona: 'Jo li recomanaria al president de la Generalitat, que m'ha vingut a donar lliçons, que el que faci per Badalona és aportar les inversions que toca, que no les porti a Alella, amb un alcalde d'ERC, que les deixi a la ciutat. I per això interpel·lo el cap de llista d'Esquerra Republicana, que si vol fer un govern, sigui de manera seriosa'.