La Fundació Sique i Badalona Capaç ultimen la 21a edició del Mercat Solidari per la Diferent Capacitat

La Fundació Sique i Badalona Capaç ultimen la 21a edició del Mercat Solidari per la Diferent Capacitat
Laura Valverde
09/05/2024 - 13:10

Plaça Pompeu Fabra, Badalona - La Fundació Sique i Badalona Capaç ultimen els preparatius de la 21a edició del Mercat Solidari per la Diferent Capacitat. L'objectiu és donar a conèixer la tasca de les entitats i recaptar fons per a futurs projectes socials. El mercat obrirà les portes aquest dissabte al local de Vidre de la Plaça Pompeu Fabra.

L'objectiu del mercat és recaptar fons per a la creació d'una nova llar residència que doni resposta a les necessitats dels usuaris de la Fundació Sique i Badalona Capaç. En aquesta edició, però, els organitzadors expliquen que només han tingut dues setmanes per a fer el muntatge. Una situació que els ha portat a fer una crida de voluntaris a les xarxes per poder arribar a temps a la inauguració.

  • Rosa Feliu, presidenta de la Fundació Sique:

D'aquesta manera, ambdues fundacions mostren la seva tasca social a la ciutadania. A més, des de la Fundació Badalona Capaç asseguren que la participació dels seus usuaris al Mercat Solidari és important perquè es puguin veure realitzats.

  • Jennifer Bermúdez, tècnica del mercat de la Fundació Badalona Capaç:

Al mercat es podran trobar productes de primeres marques a preus molt assequibles, oferts per més de 200 empreses que col·laboren de manera solidària en forma de donació. Tot i això, des de l'organització fan una crida a les botigues badalonines perquè aportin productes de proximitat al mercat.

mercat 1