La Gala Benèfica per a la recerca de malalties minoritàries pediàtriques recapta més de 8.000 euros

La Gala Benèfica per a la recerca de malalties minoritàries pediàtriques recapta més de 8.000 euros
Judit Larios
13/07/2023 - 21:58

Badalona - La Gala Benèfica per a la recerca de malalties minoritàries pediàtriques ha entregat 8.000 euros a l'Institut d'Investigació de l'Hospital Germans Trias i Pujol. La xifra, tot i ser inferior a la recaptació de l'any passat, contribuirà a pal·liar la falta de finançament que pateixen aquests professionals.

Les 400 entrades per a la gala celebrada al Teatre Zorrilla, organitzada pels Comerciants de Pau Piferrer, s'han exhaurit enguany. El total aconseguit se suma a la recaptació de la cursa benèfica que es va dur a terme al febrer. A banda, s'hi afegiran també les donacions de la Fila Zero, que aquesta edició, segons destaquen els organitzadors, ha rebut aportacions molt generoses.

El xec entregat a la Gala Benèfica ajudarà a donar un impuls a la investigació de malalties minoritàries que afecten nens i adolescents, sobretot distròfies musculars. Els professionals lamenten que el finançament de què disposen és escàs i agraeixen que aquest tipus de donacions els permeten retenir el talent de treballadors a qui, sense pressupost, se'ls acabaria el contracte.

Els contractes del personal investigador és el que més ens costa de mantenir i, gràcies a aquests diners, investigadors que estan amb nosaltres poden continuar per acabar les tasques de la recerca que estan fent.

Els assistents a la gala han gaudit de diversos espectacles de ball i música d'artistes que han actuat de manera altruista.