La gala solidària de màgia clou una nova edició d'èxit del festival Li-Chang

La gala solidària de màgia clou una nova edició d'èxit del festival Li-Chang
Judit Larios
04/03/2024 - 00:55

Badalona - La gala solidària de màgia ha posat punt final a una edició del festival Li-Chang que, un any més, ha exhaurit les entrades de gairebé totes les funcions. La cloenda, celebrada aquest diumenge al teatre Blas Infante, ha comptat amb cinc actuacions de joves mags.

Els primers a sortir a l'escenari han estat el Max i el Pol, que amb només 8 i 11 anys han ofert un espectacle d'escapisme. Tots dos són estudiants a l'escola de màgia 3 de Trébol, fundada pel mag Eligio Palomino, qui va rebre la menció honorífica del festival d'enguany. Un altre dels il·lusionistes de la gala ha estat Pol Pavo, guanyador del Premi Jove Li-Chang 2024. Assegura que ha estat un honor participar en la gala, ja que, durant anys, ha assistit al festival com a espectador. El jove mag ha adaptat el seu espectacle a un públic familiar que omplia el teatre de gom a gom.

Des de la direcció del Li-Chang fan un balanç molt positiu de l'edició d'enguany, tant pel que fa a la qualitat dels mags convidats com a l'elevat aforament a totes les gales. Ara, ja tenen al cap l'organització de l'edició de l'any vinent. I és que el festival celebrarà els seus 25 anys i, la intenció, és preparar funcions especials.

La recaptació d'aquesta gala es destinarà, com cada any, a la iniciativa Solidarimàgia. El projecte apropa la màgia a col·lectius desafavorits de països de l'Àfrica, fent actuacions en hospitals oncològics, orfenats o centres de tractament de la lepra, entre d'altres.