La Gala Solidària People in Red recapta 800.000 € per la Fundació Lluita contra les Infeccions

La Gala Solidària People in Red recapta 800.000 € per la Fundació Lluita contra les Infeccions
Laura Valverde / Eva Gómez
07/05/2024 - 16:09

Badalona - La Gala Solidària People in Red recapta més de 800.000 € per la Fundació Lluita contra les Infeccions, que seran destinats a la investigació contra les malalties infeccioses. A aquesta gala, celebrada durant la nit de dilluns al Museu Nacional d'Art de Catalunya, han acudit alguns badalonins com l'empresari Enrique Tomàs i la influencer Dulceida.

Durant la gala, s'ha reivindicat la importància dels centres de recerca que s'aglutinen a Can Ruti, i s'han definit com un referent a Europa dins de la recerca sanitària. Des de la Fundació Lluita contra les Infeccions expliquen que les seves investigacions actuals se centren a estar preparats per a noves pandèmies. Actualment, però, s'està duent a terme una recerca sobre la relació entre l'Alzheimer i el VIH, com remarca el president de la Fundació Lluita contra les Infeccions, Bonaventura Clotet.

Des de la Fundació ja han desenvolupat una molècula capaç de bloquejar totes les variants de Covid existents, a la vegada que es troben en el procés de creació de la vacuna. També han fet una crida a la ciutadania a fer-se socis de la Fundació i de l'Hospital per tal d'ajudar en la recerca científica.