La Generalitat i l'Ajuntament de Badalona es comprometen a obrir el Cap del Gorg el primer trimestre del 2024

La Generalitat i l'Ajuntament de Badalona es comprometen a obrir el Cap del Gorg el primer trimestre del 2024
Jordi Ribàs
29/11/2023 - 16:05

Badalona - Aquest és un dels tres temes històrics que, segons l'alcalde Xavier Garcia Albiol, s'han desencallat avui durant la trobada amb el delegat del govern, Joan Borràs.

La reunió ha tingut lloc després de la visita al Centre de Normalització Lingüística i de la rebuda institucional amb els grups municipals al Saló de Plens. Sobre la taula del despatx de l'alcalde, el tema principal ha estat la construcció de Centres d'Atenció Primària i d'instituts a Badalona.

El principal acord de la trobada és que totes dues administracions s'han compromès a posar en funcionament el CAP del Gorg els primes mesos del 2024.

Sobre l'Institut la Riera, el compromís és la redacció del projecte també durant el primer trimestre de l'any entrant. A més, l'alcalde també promet cedir pròximament el terreny entre el carrer Coll i Pujol i l'avinguda dels Vents per construir-hi el CAP de Sant Crist. Albiol ha promès als veïns de la zona que, en cap cas, aquest solar servirà per acollir un nou bloc de pisos.

Finalment, l'alcalde Albiol ha afirmat que durant el mes de desembre es concretarà la reactivació del consorci Badalona Sud amb una trobada amb el conseller de Drets Civils, Carles Campuzano.

trobada albiol delegat generalitat grups municipals