La Generalitat invertirà 7 M€ en 11 projectes socials a Badalona

La Generalitat invertirà 7 M€ en 11 projectes socials a Badalona
Laia Martínez / Paula Russiñol
13/11/2023 - 19:29

Badalona - La Generalitat destinarà a Badalona uns 7 milions d'euros, procedents de fons Next Generation, per a 11 projectes socials. Així ho assegura el Departament de Drets Socials de la Generalitat.

El més destacat és la reforma que es durà a terme a la residència per a persones amb discapacitat intel·lectual de Can Ruti, que és gestionat pel mateix departament. Des de la Generalitat apunten que s'adaptarà a un nou model de residència i, per aconseguir-ho, s'hi faran 3 actuacions, valorades en 5,24 milions d'euros, 392.000 euros i 177.000 euros.

Altres projectes:

Per altra banda, també s'invertirà en un projecte de la Fundació Acollida i Esperança, es destinarà fons a un contracte programa amb l'Ajuntament de Badalona i es faran actuacions en una residència i centre de dia per a gent gran, a un centre d'atenció a la infància i a un centre d'atenció a la infància tutelada. A més, es duran a terme treballs d'accessibilitat en edificis del Departament de Justícia i d'Educació.

En total, el Govern invertirà 375 milions d'euros dels fons europeus Next Generation en més de 700 infraestructures i projectes socials a Catalunya fins al 2026.