La Generalitat lliura cinc habitatges pels afectats del carrer Canigó

La Generalitat lliura cinc habitatges pels afectats del carrer Canigó
David González
01/03/2024 - 19:11

L'Ajuntament alerta que quatre d'aquests cinc pisos ja estaven adjudicats a famílies de Badalona.

Badalona - El Govern de la Generalitat ha lliurat a l'Ajuntament de Badalona cinc habitatges per a reallotjar les persones afectades per l'esfondrament de l'edifici del carrer del Canigó número 9, ara fa gairebé un mes.

Els pisos es troben a la mateixa ciutat i permetran l'acolliment de les persones afectades per l'esfondrament de manera immediata, ja que, segons l'Agència Catalana de l'Habitatge, ja estan adequats. Són les cinc famílies que l'Ajuntament de Badalona ha detectat que es troben en una situació més vulnerable i que, fins ara, dormien en hostals. Aquesta és una solució provisional, tot i que es preveu que el retorn a les seves llars s'allargui en el temps. La cessió d'aquests pisos és gratuïta i finalitzarà en el moment en què es trobi una solució definitiva. En el cas dels desallotjats als altres immobles afectats, s'esperarà a tenir l'informe tècnic i s'analitzarà cas per cas.

AUSIAS MARCH 116

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha demanat més implicació a la Generalitat, ja que, segons explica, quatre d'aquests pisos ja estaven adjudicats a altres famílies de Badalona que tenien previst entrar-hi a viure aviat.

No estem parlant d'una aportació extraordinària, sinó d'uns habitatges que anaven a unes famílies que no podran entrar fins que es resolgui aquesta situació.