La Generalitat reactiva el Consorci Badalona Sud amb 415.000 euros per a projectes i personal

La Generalitat reactiva el Consorci Badalona Sud amb 415.000 euros per a projectes i personal
Laia Martínez | ACN
09/07/2024 - 13:39

Badalona - El Govern català ha anunciat la reactivació del Consorci Badalona Sud amb una injecció de 415.000 euros, destinats a cobrir les despeses del personal i els projectes en curs. En els propers mesos, es dissenyarà un pla integral d'intervenció que incorpori actuacions socials, laborals, culturals, educatives, sanitàries i de seguretat. Entre altres, també es voldran enfortir les actuacions en el parc d'habitatges.

Va ser l'any 2022 quan l'executiu aturava la dissolució de l'organisme per implementar un pla d'intervenció i transformació dels barris del Congrés, el Remei, Sant Roc i Artigues. En el ple municipal del 29 de maig d'aquest any es va ratificar l'aprovació de la modificació dels estatuts del Consorci Badalona Sud, fent que l'ens passés a ser un centre adscrit a la Generalitat, que en té la major part de la participació.

Aquest moviment del Govern té com a objectiu que el Consorci Badalona Sud permeti dur a terme actuacions integrals amb una visió a llarg termini que transformin la realitat social del territori i les vides del veïnat.