La gent gran dels casals de Badalona celebra l'acte de cloenda de l'activitat d'exercici físic

La gent gran dels casals de Badalona celebra l'acte de cloenda de l'activitat d'exercici físic
Raquel Moreno
20/06/2023 - 14:20

Bufalà, Badalona - Més de dues-centes persones, membres dels diferents casals de gent gran del municipi, han participat aquest dimarts de l'acte de cloenda de l'activitat d'exercici físic que es duu a terme durant tot l'any des del departament de Gent Gran i Envelliment Actiu. Una trobada que s'ha celebrat al poliesportiu de Bufalà.

gent gran 1

Fer exercici físic és només un excusa per sortir de casa, trobar-se amb el veïnat i passar una estona agradable en molt bona companyia. Així defineixen l'activitat esportiva les pròpies usuàries que durant tot l'any practiquen als diferents casals de la gent gran de Badalona. Una oportunitat, destaquen, per moure el cos, entrenar la ment i no sentir-se soles. Durant les classes no només es treballa a nivell físic, sinó també emocional i cognitiu. Així ho ha explicat la tècnica sociocultural de l'Ajuntament, Marta Garriga, qui dirigeix el curs des de fa 26 anys. La participació activa de la gent gran, celebra, aporta un valor afegit al teixit social del municipi.

Les usuàries dels casals valoren molt positivament una activitat, diuen, que millora el seu benestar físic i emocional fent exercici físic en grup. Socialitzar, compartir experiències i en definitiva, crear noves amistats al barri. Durant tot l'any prop de 400 persones grans participen de l'activitat impulsada pel departament de Gent Gran i Envelliment Actiu. L'acte de cloenda també ha comptat amb la regidora de gent gran, Flori Badia.