La Guàrdia Urbana condecora les actuacions meritòries dels agents

La Guàrdia Urbana condecora les actuacions meritòries dels agents
Laura Valverde
07/06/2024 - 16:03

BCIN, Badalona - Més d'una cinquantena d'agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han estat guardonats per mèrits professionals i la seva permanència al cos policial, durant la celebració del Dia de la Guàrdia Urbana que ha tingut lloc aquest matí al BCIN. Enguany també se celebren 170 anys de la creació d'aquest cos local, el 23 de gener de 1854.

Durant l'acte s'han condecorat les actuacions meritòries dels agents i s'ha fet un reconeixement a la col·laboració d'altres cossos policials, d'institucions i de les persones i entitats. Un dels guardons més importants ha estat al director de Seguretat de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Hassan El Hadaf, per la col·laboració prestada en diverses intervencions policials produïdes en el recinte de l'Hospital. Amb aquest acte, s'ha volgut fer valdre la professionalitat i proximitat dels agents policials que vetllen per la seguretat de la ciutat.

  • Conrad Fernàndez, superintendent en cap de la Guàrdia Urbana de Badalona:

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s'ha compromès a dotar de recursos la Guàrdia Urbana de Badalona, per tal que els agents puguin treballar de manera adequada. Entre les propostes es troba l'augment de la plantilla amb 46 nous agents que s'incorporaran al setembre, més vehicles i, sobretot, la reforma de la comissària de la ciutat.

albiol gu