La Guàrdia Urbana intervé una trentena de parades de venda ambulant il·legal

La Guàrdia Urbana intervé una trentena de parades de venda ambulant il·legal
Judit Larios
01/07/2023 - 16:21

Badalona - La Guàrdia Urbana ha intervingut una trentena de parades de venda ambulant il·legal al barri del Puigfred. Quinze agents uniformats i de paisà han dut a terme una operació aquest dissabte contra aquesta pràctica que es produeix cada setmana entre l'avinguda de Mònaco i el carrer de Verdi, a tocar de Santa Coloma de Gramenet.

En l'operatiu s'ha decomissat principalment peces de roba i calçat esportius, roba interior i complements com ara cinturons o carteres. Tot el material s'ha traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona. L'acció ha durat poc més de 15 minuts i s'ha tancat sense cap detingut ni ferit, més enllà d'algun estira-i-arronsa entre alguns agents i els venedors.

El regidor de l'Àrea de Seguretat, Juan Manuel Ruiz, assegura que el govern municipal «combatrà amb totes les eines» de què disposa la venda ambulant il·legal. Ruiz assenyala que els productes són majoritàriament falsificats, el qual suposa un frau, diu, per als compradors, així com un greuge per a la resta de comerciants.