La I gala solidària contra el càncer infantil recapta 46.500€

La I gala solidària contra el càncer infantil recapta 46.500€
Mònica Martín
28/04/2024 - 21:43

Badalona - L'Hotel Marina Badalona va acollir la I gala solidària contra el càncer infantil en col·laboració amb l'associació Mariona i la fundació Small. Un total de 46.500€ s'han destinat al projecte de l'Hospital Vall d'Hebrón anomenat “Realidad Mejorada” per a la transformació de l'àrea d'hospitalització d'oncologia pediàtrica i la unitat de trasplantament de medul·la.

A Catalunya es diagnostiquen anualment entre 170 i 200 nous casos de càncer infantil entre els 0 i els 14 anys. S'estima que és la primera causa de mort entre els nens i les nenes de 5 a 14 anys. Precisament, l'associació Mariona de familiars de nens del Maresme amb càncer i la fundació Small que ajuda a la curació i el benestar de nens amb càncer i les seves famílies han organitzat a l'hotel Marina de Badalona la primera gala solidària que ajudarà a recaptar fons contra el càncer infantil.

Una iniciativa que ha aplegat a més de 100 convidats entre els quals s'han pogut veure algunes personalitats com Enrique Tomás o Blanca Romero. La recaptació ha estat de 46.500€ i es preveu que l'hotel Marina pugui aplegar més actes solidaris.

La gala ha constat d'una donació de 180€ inicials pel sopar i una subhasta amb donacions fetes per diverses entitats de la ciutat. El còctel ha estat dinamitzat amb la rumba catalana d'Arrels de Gràcia i les actuacions musicals dels etíops Masaka Kids Africana i el grup musical Soyla.