La inscripció en el sorteig per participar a la Cavalcada de Reis es podrà fer a partir del 2 de novembre

La inscripció en el sorteig per participar a la Cavalcada de Reis es podrà fer a partir del 2 de novembre
Judit Larios
27/10/2023 - 18:19

Badalona - Dijous vinent s'obre el termini per presentar les sol·licituds per participar en la Cavalcada de Reis de Badalona a dalt de les carrosses. El dimecres 22 de novembre es farà un sorteig públic on s'escolliran els nens i nenes que podran acompanyar a Ses Majestats i els patges reials.

El termini s'obrirà el dia 2 de novembre a dos quarts de nou del matí. En el sorteig poden participar-hi tots els nens i nenes de la ciutat que el dia 5 de gener de 2024 tinguin entre 9 i 14 anys. Se'n faran dos grups: 12 infants d'entre 9 i 11 anys, que aniran a dalt de les carrosses dels Reis, i 26 infants d'entre 12 i 14 anys, que formaran part de les carrosses Dolces.

Per presentar la sol·licitud cal omplir el formulari que hi haurà a l'apartat de tràmits del portal web www.badalona.cat a partir del moment en què s'obri el termini dijous i fins al 16 de novembre a dos quarts de dues de la tarda. També es pot fer la petició de forma presencial demanant cita al Departament d'Atenció al Ciutadà. L'endemà que s'acabi el termini es publicaran al web de l'Ajuntament les llistes definitives dels infants que hagin omplert correctament la sol·licitud i se'ls assignarà un número que servirà per al sorteig.