La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) refunda el seu col·lectiu a Badalona i al Barcelonès Nord

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) refunda el seu col·lectiu a Badalona i al Barcelonès Nord
Àlex Sisó
27/09/2023 - 21:09

Badalona - La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha refundat aquest dimecres el seu col·lectiu a Badalona i al Barcelonès Nord. La representació de la JNC a la ciutat va desaparèixer fa quatre anys, a conseqüència de les disputes entre l'espai del Partit Demòcrata i la constitució de Junts x Catalunya. Recuperar i renovar la militància i participar de la vida política i cultural de la ciutat són alguns dels objectius que es proposen els nous integrants.

La comarca del Barcelonès Nord ha estat fins ara l'únic territori de l'àrea metropolitana on la Joventut Nacionalista de Catalunya no tenia representació. Amb la refundació, l'entitat recupera la representació a Badalona i a la totalitat de la corona metropolitana, un fet que celebren tot i ser conscients que és una àrea difícil en relació amb el seu aspecte ideològic. L'Ariadna Urroz, és la secretària general de la JNC.

Durant l'acte de refundació s'han votat els càrrecs de conseller nacional i de cap comarcal i local del col·lectiu. Tot i que actualment l'integren quatre persones, l'objectiu és fer créixer la militància, obrint-se a ciutats veïnes com Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Joan Pàramo és el cap comarcal i local de la JNC Badalona i Barcelonès Nord.

A l'acte també han assistit el secretari d'organització de Junts, David Torrents, i el cap local del partit, Marc Alomà, els quals han expressat el suport del partit a la JNC.