La Llauna somia en gran i busca la segona Copa Col·legial consecutiva

La Llauna somia en gran i busca la segona Copa Col·legial consecutiva
Albert Guerra
15/05/2024 - 16:22

Badalona - L'equip de l'institut La Llauna viatja demà a Madrid per disputar la fase estatal de la Copa Col·legial de Bàsquet. L'equip badaloní es va imposar al Sant Andreu de Natzaret en la final de Barcelona disputada a l'Olímpic.

La Copa Col·legial abaixa el teló a la seu de Barcelona amb una posada en escena espectacular. Rècord Guinness amb més de 2.000 aficionats que es van donar cita a l'Olímpic en la final, a més, entre dos equips badalonins com són La Llauna i Sant Andreu de Natzaret.

Els All Blacks van endur-se el premi gros després de guanyar el partit i ara tenen la opció de revalidar el títol a nivell nacional, a Madrid. L'equip està dirigit pel polifacètic Joan Balada i aquesta setmana ha preparat la fase final de Madrid, que consisteix en 4 grups de 3 equips on el primer de cada grup es classifica per semis. En total, els all blacks estan a 4 partits de tornar a tocar el cel.

Aquest divendres a la tarda tindrà el primer partit dels grups. La Llauna, Salesians Horta i l'Ágora de Sant Cugat són els tres equips catalans masculins presents a la fase final mentre que en categoria femenina només hi ha representació catalana per part del Sant Gabriel de Sant Adrià.