La màgia arriba un any més al campament reial, on s'espera que més de trenta mil famílies comparteixin il·lusions plegades

La màgia arriba un any més al campament reial, on s'espera que més de trenta mil famílies comparteixin il·lusions plegades
Berta Soler / Mar Martínez
29/12/2023 - 10:38

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús - La màgia arriba un any més a la ciutat. I és que el Parc de Can Solei i Ca l'Arnús acull el campament reial, un espai ple de racons màgics on moltes famílies passegen compartint il·lusió i alegria. Ses Majestats hi seran fins a l'arribada del gran dia, la Nit de Reis.

WhatsApp Image 2023-12-28 at 21.05

Un enorme estel polar il·lumina l'entrada del Campament, al carrer de la Seu d'Urgell, on un primer patge saluda i dona la benvinguda a les famílies que arriben des de tots els racons de la ciutat.

WhatsApp Image 2023-12-28 at 21.05

Més endavant arriba una de les parades més importants, la dels carters, on s'emmagatzemen totes les il·lusions dels infants. Enguany les llistes inclouen desitjos molt variats:

Després de saludar als camells i als xumets, arriben les dues estacions més esperades, la dels regals i les haimes reials. Aquí les famílies han pogut treure's selfies amb el seu rei preferit:

I després de saludar a Ses Majestats, arriba el final del trajecte amb carbó pels més trapelles i caramels per a tothom. Enguany s'espera que més de 30.000 famílies passin pel campament, que romandrà obert de 17 h a 21 h fins al 4 de gener. Des d'aquí les famílies agafen més ganes, energia i il·lusió per sortir als carrers a veure la Cavalcada durant la Nit de Reis.

📺 Notícia audiovisual informatiu 29/12/23: