La mala fortuna de Miguel Malik Allen

La mala fortuna de Miguel Malik Allen
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
24/04/2024 - 16:05

Badalona - L'aler-pivot del Joventut Miguel Malik Allen, que no va poder jugar dissabte contra el Girona perquè va patir una lesió a l'espatlla, està evolucionant bé i podria viatjar a Gran Canària per jugar dissabte en jornada ACB.
La mala sort que està tenint el pivot verd-i-negre no s'atura. Aquest curs només ha pogut jugar set partits i als 20 anys el què necessita el jove del planter és tenir continuïtat i jugar. Miguel Malik Allen va tenir primer un problema de maluc, després quan estava bé va tenir un problema d'esquena i dimecres passat, quan va tornar a entrenar, va rebre un cop a l'espatlla. Inicialment, semblava que podria allargar-se i no jugar més aquest curs, però ha tornat a entrar en dinàmica de l'equip i hi ha opcions que pugui viatjar amb la resta de l'expedició verd-i-negra a Gran Canària. Miguel Malik Allen era una peça important en el joc interior perquè és un jugador físic i intens que donava una polivalència a l'equip. El jove va allargar ara fa un any el seu contracte amb la Penya fins al 2027. Aquest estiu és vital per ell per posar-se en forma físicament i poder començar amb garanties de cara la temporada vinent.
D'altra banda, el Prat Joventut, el vinculat de la Penya on va jugar al seu dia Miguel Malik Allen, va superar els vuitens de final de la fase d'ascens a la LEB Or tot i perdre contra l'Algesires en el partit de tornada. Els 11 punts de coixí que tenia del partit d'anada van ser suficients pels d'Albert Cañellas. El Prat Joventut jugarà ara els quarts de final a doble partit contra l'Albacete. Dissabte a domicili i el diumenge següent al pavelló Joan Busquets.