La Mercè beneficia els comerços del carrer de Mar amb clients provinents de l'entorn metropolità

La Mercè beneficia els comerços del carrer de Mar amb clients provinents de l'entorn metropolità
Àlex Sisó
25/09/2023 - 21:38

Badalona - Coincidint amb la festivitat de La Mercè, centenars de persones s'han apropat aquest dilluns fins a Badalona per poder fer les seves compres. Han vingut sobretot de Barcelona i de municipis veïns com Santa Coloma de Gramenet on aquest dilluns era festa. La Mercè ha beneficiat, sobretot, zones comercials com el carrer de Mar. Al Centre Comercial de Montigalà, en canvi, l'afluència de compradors no ha estat gaire diferent de la d'un dia normal. Així ho han percebut alguns dels clients habituals. Així i tot, hi ha hagut un degoteig de compradors provinents de ciutats de l'entorn metropolità.

WhatsApp Image 2023-09-25 at 21.27.16

Al carrer de Mar, en canvi, la situació ha estat ben diferent. Un èxit d'afluència de compradors durant tota la festivitat de la Mercè. El president de l'Associació de Comerciants del Centre, Cinto Gubern, valora molt positivament la jornada i assegura que si les temperatures fossin inferiors, la jornada hauria anat encara millor.

Entre els clients del carrer de Mar, molts barcelonins que han vingut a Badalona aprofitant la proximitat entre les dues ciutats. A banda de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet, aquest 25 de setembre també han abaixat la persiana altres localitats com l'Hospitalet de Llobregat i Sant Joan Despí.