La Mina fa pinya per mostrar la cara positiva del barri

La Mina fa pinya per mostrar la cara positiva del barri
Àlex Sisó / Arnau Vidal
29/05/2024 - 19:50

Sant Adrià de Besòs - Una mostra d'entitats amb activitats socioculturals i jocs infantils han centrat la jornada d'aquest dimecres a la Mina, amb motiu de la 33a edició de la Setmana Cultural. Fins diumenge, s'ofereix una àmplia programació adreçada a tots els públics amb l'objectiu de donar a conèixer la vessant positiva del barri i el seu teixit associatiu i social.

mina 2

Parades d'elaboració de polseres, costura o arts plàstiques. Són algunes de les activitats que petits i grans han pogut gaudir a la plaça Maria Àngels Rosell Simplicio. Un any més, la Mina vol fer valdre el talent dels seus habitants i projectar la cara positiva del barri. Amb el lema 'La Mina avança, defensem el nostre futur', fins al 2 de juny s'oferiran xerrades, espectacles de dansa, caminades populars, tallers o activitats esportives, entre altres. Una setmana cultural on any rere any es va implicant més gent.

Antònia Hinojosa, membre de l'Associació de Veïns de La Mina


Aquest dijous la programació es traslladarà fins a l'Espai Cultural Font de la Mina. A les 17 hores es farà la xerrada 'Reduir la factura de l'aigua' a càrrec d'Aigües de Barcelona. Una hora més tard es presentarà el llibre 'Els subtítols del desig' d'Agustí Clua, professor de l'Institut Escola La Mina. La jornada acabarà amb l'actuació de l'Escola Municipal de Música.

Divendres hi haurà la cercavila tabalera, un taller de hip-hop i dansa urbana a la mateixa plaça. Les activitats esportives tindran protagonisme durant tot el cap de setmana amb un torneig 3x3 de bàsquet a la Rambla Camarón i partits amistosos de futbol. La setmana finalitzarà diumenge amb una caminada popular a les 9 hores davant el CAP del barri.