La Minicopa ACB comença a Tarragona

La Minicopa ACB comença a Tarragona
Ferran Vinaixa
06/12/2023 - 11:12

Tarragona - Tot a punt per a la primera fase de la Minicopa de l'ACB que es diputa des d'avui i fins divendres a Tarragona. Un esdeveniment, que tindrà aproximadament 300 jugadors de categoria infantil de 16 clubs i les seves famílies. La primera fase de la Minicopa Endesa podria tenir un impacte directe superior als 400.000 euros. Aquesta és la xifra assolida a l'edició de l'any passat a València i des de la regidoria d'Esports tarragonina confien que es podria veure millorada enguany. El cost de l'organització recaurà sobre l'Ajuntament, la Diputació, l'ACB i els patrocinadors. Una despesa que quedarà més que coberta amb el retorn econòmic de l'esdeveniment. Des del Patronat de Turisme de la Diputació, apunten, a més, que els beneficis per al territori van més enllà de l'aspecte purament econòmic. La Minicopa Endesa ha anat guanyant importància els darrers anys i l'ACB hi dedica molts esforços. Es jugaran fins a 26 partits durant tres dies, des d'avui i fins divendres.

En joc, sis bitllets per a la fase final, que tindrà lloc a Màlaga, de forma paral·lela a la Copa del Rei absoluta. Allí ja els esperen, el Reial Madrid, vigent campió, i l'Unicaja, l'equip amfitrió.

El Joventut Badalona està en el grup B juntament amb el Bilbao Basket, el Gran Canaria i el MoraBanc Andorra. El primer de cada grup obtindrà una de les places per jugar la Minicopa de Màlaga 2024, i els segons de grup es disputaran les altres dues aquest divendres al matí.