La música clàssica s'apropa als joves gràcies al festival Reafina

La música clàssica s'apropa als joves gràcies al festival Reafina
Mònica Martín
23/06/2024 - 01:46

Sant Jeroni de la Murtra, Badalona - L'epicentre de la música clàssica ha vestit la ciutat de Badalona aquest cap de setmana amb el festival Reafina que trenca amb el conservadorisme de la música clàssica per apropar-ho a un públic més jove.

El Monestir de Sant Jeroni de la Murtra és l'emblemàtic lloc que va acollir el recital “Art Mediterrani: Imperia i Badalona” amb el duet de violins de Simone Schermi i Lucia Fernández. El festival de micromecenatge s'ha definit com un festival jove, dinàmic i fresc que es troba en creixement i que en aquesta segona edició ha consolidat la seva empremta al mapa badaloní.

El duet de violinistes han meravellat el públic badaloní. Passant de Luciano Berio a Albéniz o Tolrà han engalanat St Jeroni de la Murtra amb un concert íntim i acollidor que també ha lligat amb l'art pictòric del badaloní Pedro Baos, que els seus quadres han recobert les parets del concert.

Dos ciutats, Imperia i Badalona, agermanades per la música i la cultura. El festival que té com a objectiu apropar la música clàssica als més joves encara es podrà gaudir fins al diumenge 30 de juny, amb un extens programa de concerts.