La Nit de les Guineuetes reconeixerà l'actor montgatí Joaquim Kremel

La Nit de les Guineuetes reconeixerà l'actor montgatí Joaquim Kremel
Àlex Sisó
05/04/2024 - 09:45

Badalona - El Teatre Zorrilla es vesteix de gala aquest dissabte per rebre la 25a Nit de les Guineuetes. La gran festa del món escènic de la ciutat es dedica enguany al món del Circ, la Màgia, la Dansa, la Música i el Teatre. La gala comptarà amb la participació de personalitats badalonines vinculades a totes aquestes arts.

A la trobada s'han convidat a artistes vinculats a les cinc modalitats escèniques, que interpretaran diferents esquetxos de cada especialitat. Hi participaran membres de la Industrial Teatrera, el mag Alouette, l'escola de dansa Marisa Yudes i el Conservatori de Música de Badalona. No hi faltaran les representacions teatrals. Ho explica Jaume Arqué, president de l'Associació d'Amics del Teatre Zorrilla, organitzadors de la Nit de les Guineuetes.

Enguany la junta directiva atorga la guineueta honorífica a Joaquim Kremel, en reconeixement a la seva carrera artística. Nascut a Montgat, va fer les seves primeres passes teatrals a l'escenari del Centre Parroquial de Sant Josep. Ben jove, i després de guanyar diversos premis va marxar fins a Madrid on ha dut a terme una llarga carrera en teatre, cinema i televisió. El seu paper més recordat és el que va fer al costat de Lina Morgan a la sèrie 'Hostal Royal Manzanares'. Entrevistat al Badalona 360, Kremel explica com ha estat la seva trajectòria professional.

La resta de guineuetes s'atorgaran a les actrius Maria Mercè Estèvez i Maria Rosa Soldevila, totes dues molt vinculades al Círcol. També es premiarà l'organista badaloní Miquel Gonzalez, el ballarí David Yudes, l'actriu Elena Tarrats i al col·laborador Jaume Arqué.