La nova Associació de Veïns del Barri d'Artigas va prenent forma

La nova Associació de Veïns del Barri d'Artigas va prenent forma
Àlex Sisó
29/06/2023 - 15:43

Badalona - El barri d'Artigas comptarà amb una nova associació de veïns després que l'anterior quedes dissolta. Aquest dimecres s'ha presentat la junta directiva provisional en una reunió a la plaça Artigas, on també s'han signat els estatuts, l'acta fundacional i desenes de veïns i veïnes s'hi han pogut adherir. Aquest dijous tenen previst presentar el registre a la Generalitat.

PANCARTES

La nova entitat veïnal, en procés de tramitació, s'anomenarà Associació de Veïns del Barri d'Artigas i servirà per recollir les inquietuds d'una representació dels prop de 6.000 veïns i veïnes que viuen en aquesta zona que limita amb Sant Adrià de Besòs. En Salvador Martínez, futur president de l'associació, ha explicat que al barri pateixen falta de neteja, seguretat i infraestructures. Unes reivindicacions que es fan pales a les pancartes que alguns veïns han penjat als balcons i finestres que donen a la plaça Artigas.

Salvador Martínez, futur president de l'AV. Barri Artigas

Martínez també lamenta que al barri no hi hagi cap centre cívic ni local on poder reunir-se. La manca de fanals, contenidors i arbrat també són altres de les queixes més destacades pel veïnat. Representants de l'associació es van reunir dimarts amb el regidor del districte 6, Juan José Portillo, a qui van traslladar les seves reivindicacions. Asseguren que el regidor s'ha compromès a estudiar-les per concretar solucions en futures reunions. Des de l'Associació de Veïns del barri d'Artigas lamenten que l'anterior govern local fes cas omís a les seves demandes i es mostren optimistes amb la resposta que, de moment, els ha donat l'actual executiu.