La PAC ajuda un any més als Reis d'Orient per repartir regals a totes les llars de Badalona

La PAC ajuda un any més als Reis d'Orient per repartir regals a totes les llars de Badalona
Laia Martínez / Jordi Ribàs
03/01/2024 - 12:07

Badalona - La feinada que tenen aquests dies els Reis d'Orient, fa que necessitin l'ajuda d'entitats socials com la PAC de Badalona per arribar a totes les famílies de la ciutat. De fet, la seu d'aquesta associació està desbordada de regals, a punt per ser entregats aquest dissabte 6 de gener. Fins aquesta tarda, a les 8, encara es podran entregar les cartes, tot i que no descarten rebre'n algunes d'última hora.

RECOLLIDA REGALS PAC
Seu de la PAC a Badalona

És una tercera campanya que des de la PAC qualifiquen d'extraordinària, a causa de la gran quantitat de persones i entitats que han col·laborat, a través de regals nous o que es troben en molt bon estat. Uns presents que sorprendran els més de 300 infants, de 0 a 12 anys, que han entregat les seves cartes a la Plataforma d'Afectats per la Crisi de Badalona.

SEU PAC BADALONA
Seu de la PAC a Badalona

La campanya ha sigut extraordinària, ens han desbordat amb multitud de joguines

  • Luís Ros és el secretari de l'entitat badalonina
REIS REGALS PAC

Entre els lots hi ha peluixos, puzles i altres joguines didàctiques o cooperatives. Tot plegat, per fer d'aquestes dates assenyalades, un moment per compartir, jugar i gaudir en família, i de forma inclusiva. Al llarg de tot el matí d'aquest dissabte, els infants i les seves famílies rebran les joguines a mans dels Reis d'Orient, que estaran a la seu de la PAC, al carrer de la Muntanya.