La Penya cau a la Minicopa

Ferran Vinaixa
16/02/2024 - 16:27

Badalona -
L'equip infantil de la Penya ha jugat aquest matí un partit a cara o creu a la Minicopa de Màlaga contra l'equip amfitrió, l'Unicaja Andalucía, i ha tocat creu.
Els verd-i-negres han anat a remolc gran part del partit però en el tercer quart, i sobretot en el darrer, s'han acostat en el marcador per intentar guanyar un partit que els hi donava accés a les semifinals de la competició. De perdre de gairebé 20 punts, els verd-i-negres s'ha situat a només 4 (54-50) a manca de 2 minuts pel final. El conjunt malagueny però ha demostrat la seva superioritat sent més intensos i estant més encertats que els badalonins per sentenciar el partit.

Final del partit

La derrota per 62 a 50 fa que la Penya caigui eliminada de la Minicopa amb una victòria, l'aconseguida ahir contra el Manresa (55-65), i dues derrotes. Els equips del seu grup que passen a semifinals són, per tant, el Real Madrid i l'Unicaja Andalucía. Els verd-i-negres jugaran dissabte a les 16.00h el seu darrer partit pel 5è i 6è lloc de la Minicopa.