La Penya confirma la seva línia ascendent a Turquia (81-85)

Xavi Ballesteros
06/12/2023 - 20:34

Istanbul - El Joventut continua aixecant el vol i mirant amunt després d'una sòlida i complicada victòria a la pista del Besiktas a qui li han guanyat el bàsquet-average a un rival directe (81-85). La Penya ha fet la millor primera part a domicili del curs a Istanbul on ha estat capaç d'igualar la intensitat del Besiktas. Els verd-i-negres han fet un parcial de 0-10 abans del descans per agafar un màxim avantatge de 27-34. Però els turcs han despertat amb Mathew (9 punts) i Needham (9) com a referents (33-34). Al descans 33-37 després de tres tirs lliures de Ribas. Al tercer quart Feliz s'ha carregat l'equip a les espatlles per fer una exhibició i tornar a donar la màxima a la Penya (55-62). Dos triples seguits de Chery han posat la màxima (57-68) a 8 minuts pel final. Els triples de Needham i de Mathews han retornat la igualtat (79-80) però Ribas ha estat molt sòlid i fred en els tirs lliures finals anotant els 4 que ha llançat i no ha fallat.