La Penya es queda a un pas d'una remuntada èpica (85-91)

Xavi Ballesteros
30/01/2024 - 22:35

Badalona - El Joventut ha estat superat contra un Hapoel Tel Aviv (85-91) que li priva d'acabar en la segona o tercera posició i lluitarà en l'última jornada a Riga contra el Prometey per mantenir la quarta posició i tenir el factor pista a favor als vuitens de final.

La primera part ha estat un festival absolut del Hapoel Tel Aviv davant una Penya amb una defensa inexistent. Els verd-i-negres han perdut 12 pilotes que han permès córrer al contracop cada vegada i castigar des de sota el cèrcol. A més, els israelians han estat encertats en el triple amb un 5/8. La diferència ha anat augmentant progressivament fins als 20 punts (25-45). El desastre s'ha culminat amb una cistella al darrer segon del primer temps (42-57). A la segona part, la Penya ha sortit amb més intensitat però ha durat poc perquè s'han repetit els errors contra un rival que ha fet atacs amb 5 segons de possessió (50-71). La resta del matx ha estat un voler i no poder arribant a perdre de 22 punts (58-80). Als últims minuts, la Penya ha fet creure en la remuntada (85-90), però li ha faltat temps perquè un triple errat de Feliz a 10 segons pel final ha estat definitiu.

D'altra banda, els aficionats del Hapoel no han provocat incidents. Han estat a la tercera anella envoltats de membres de seguretat i de Mossos i, tot i fer-se sentir, han marxat sense problemes del Palau Olímpic.