La Penya desaprofita una renda de 19 punts i cau a la pròrroga amb el Leganés (70-77)

Albert Guerra
03/02/2024 - 23:29

Olímpic de Badalona - El Joventut ha desaprofitat un avantatge de 19 punts contra el Leganés i ha caigut en la pròrroga contra el conjunt madrileny per 70 a 77.

I això que la Penya havia agafat una renda molt còmoda amb el 45 a 26 al segon quart. Dembelé novament estava sent la més encertada en atac amb 18 punts, però massa sola, un patró molt semblant al del partit contra l'Ardoi de fa dues setmanes. El pas endavant l'han fet Laura Piera i Fatou, amb 9 punts cada una que han portat el partit a un marcador de 37 a 25 al descans. Però al davant les verd-i-negres s'han trobat una Aminata Sangare descomunal. La pivot duia ja 11 punts al primer quart i ha acabat el partit amb 20 punts, 18 rebots i 10 faltes rebudes per 39 de valoració.

Al partidàs de Sangaré s'hi ha de sumar l'encert des del perímetre del Lega en els moments clau del partit.

La vilanovina Maria Barneda ha estat un punyal a la pròrroga amb 3 triples al temps extra i 26 punts totals, mentre que Alba Ramos, amb 3 més, ha acabat amb les esperances de la Penya de capgirar el marador.