La Penya es retroba amb Albert Ventura

La Penya es retroba amb Albert Ventura
Ferran Vinaixa / Xavi Ballesteros
10/11/2023 - 13:55

Badalona - El Joventut visita aquest dissabte, a les sis de la tarda, la complicada pista del Breogán on es retrobarà amb l'excapità Albert Ventura. A Lugo hi ha molta pressió i, més encara, si tenim en compte que els gallecs són cuers de l'ACB i necessiten guanyar com sigui.
Els verd-i-negres han marxat cap a Galícia amb els ànims positius tot i la derrota contra el London Lions. No s'incorpora ningú a la dinàmica del primer equip perquè Tomic, Feliz i Brodziansky continuen lesionats i el recanvi d'Onuaku encara no el tenen definit. Si que hi seerà Kenny Chery, que ja té el passoort en regla. El Breogán no ha pogut preparar a consciència el partit contra el Joventut perquè va jugar dimecres a la pista del Telekom Bonn a la FIBA Champions League. El principal problema dels verd-i-negres és que els pocs veterans coincideixin que facin un partit sòlid tots al mateix partit.
Serà un partit molt especial per Albert Ventura que s'enfrontarà per primera vegada a la seva carrera a la Penya, on és una llegenda i on li retiraran la samarreta el dia que posi el punt final a la seva carrera. El badaloní s'ha fet un lloc a l'equip després de començar sense jugar.