La Penya esborra de la pista el Picken Claret i suma la 3a victòria seguida (83-40)

Albert Guerra
09/12/2023 - 20:08

Olimpic de Badalona - La Penya no ha donat peu a la sorpresa i ha esborrat de la pista el Picken Claret a l'Olímpic. Les badalonines han sumat la tercera victòria seguida amb un recital de joc i punts, ja que han guanyat de 42: 83 a 41

L'equip de Jordi Vizcaíno ha anat per feina i al descans la diferència ja era de +23 amb el 41 a 18. Encara sense Santibáñez ni Segura, lesionades, Nukiya Mayo ha estat la màxima anotadora amb 23 punts, però ha estat molt ben secundada per Pouye amb 10 i una Bermejo omnipresent amb 11 punts, 6 pilotes recuperades i 23 de valoració.El Joventut no ha deixat de prémer l'accelerador en atac però també en defensa i ha fet que l'equip valencià perdés fins a 29 pilotes. Minuts també per la júnior Emma León, que va debutar fa dues setmanes contra el Boet. Aquesta vegada, a més, ha anotat 4 punts en 6 minuts de joc mostrant molta confiança i ganes de demostrar el seu talent.

La Penya ja no tornarà a jugar a l'Olímpic fins l'any que ve, però abans les badalonines visiten la complicada pista del Paterna el proper dissabte, el rival que les va deixar fora de la final a 4 la temporada passada.