La Penya fa un pas quasi definitiu pel 'play-off' de l'Eurocup (89-81)

Xavi Ballesteros
26/12/2023 - 22:28

Badalona - El Joventut ha sumat una victòria clau contra un rival directe a Europa i té peu i mig als play-off (89-81). La Penya havia perdut de 15 punts (79-64) a Itàlia, tot i que no serà rival directe per entrar entre els sis millors, i avui ha doblegat el potencial del líder del Pallacanestro. El matx ha tingut intensitat des del salt inicial on els verd-i-negres han marcat el ritme. Andrews i Ribas, juntament amb uns grans minuts de Tomic, Feliz i Ruzic, han donat la màxima del matx abans del descans (41-31). A la segona part uns minuts de fantasia de Tucker han fet que s'igualés el partit (55-54). Però ha aparegut Feliz per fer una exhibició carregant-se l'equip a les espatlles secundat per un Kraag que està en ratxa (70-58). La renda ha crescut fins els 16 punts (80-64) sense patir pel triomf. Rubén Prey ha tornat a jugar després de ser apartat de la dinàmica del primer després del càstig que va rebre per