La Penya troba a faltar referents a Venècia (79-64) i perd Brodziansky

Xavi Ballesteros
24/10/2023 - 22:08

Venècia (Itàlia) - Els verd-i-negres han perdut el seu segon partit a l'Eurcopa (79-64) a la pista del Reyer Venècia. Brdoziansky s'ha fet un esquinç al turmell i no ha pogut jugar tota la segona part. La Penya ha sortit a la pista amb una clara intensió d'intensificar la seva defensa i han sabut frenar els italians però en atac han estat molt desencertats amb 0/7 triples i 10/22 tirs de dos. Els de Carles Duran han aguantat fins el 20-23 quan Tomic i Onuaku s'han carregat amb tres faltes personals i Brodziansky s'ha torçat el turmell. El Venècia han fet un parcial d'11-0 que ha donat avantatge al Reyer al descans (33-26). Entre Tomic, Andrews i Onuaku només 4 punts. Al tercer quart Andrews s'ha carregat l'equip a les espatlles i la Penya ha anat remuntant fins a empatar amb un 2+1 d'Onuaku (46-46). Deshaun ha culminat la remuntada amb un triple i una cistella després de rebot ofensiu seu han posat la Penya per davant (50-52). Però els italians han clavat 3 triples seguits (59-52). El parcial ha continuat creixent per un 13-0 (63-52) i allà s'ha acabat el matx. El màxim desavantatge ha arribat a ser de 15 punts (73-58).