Tres pèrdues finals fulminen a la Penya a Belgrad (103-99)

Xavi Ballesteros
22/11/2023 - 21:17

Belgrad (Sèrbia) - La Penya, sense Vives per precaució, ha perdut al Pionir de Belgrad en el partit a l'exili del Hapoel Tel Aviv (103-99) on ha tingut opcioins però tres pèrdues finals l'han penalitzat. Cook ha debutat fent 15 punts i atrapant 5 rebots en 29 minuts de joc. Els verd-i-negres han començat sense la intensitat defensiva suficient per frenar un Hapoel Tel Aviv amb molt potencial en atac perquè anoten 97 punts de mitjana. Tyler Cook ha debutat ja al minut 5 per intentar canviar la dinàmica però el tir exterior israelià amb Munford com a referent (15 punts) ha estat el principal problema (54-44). A la segona part ha començat com els primers 20 minuts: sense defensa. Després de tocar fons (72-58) la Penya ha encadenat quatre triples seguits per tornar a acostar-se en el marcador (77-74). Un parcial de 6-0 abans d'acaba el tercer quart ha tancat el període amb un 83-74. La Penya però ha anat retallant la diferència i 8 punts seguits de Feliz amb dos triples han servit per empatar (95-95). Però tres pèrdues seguides dels verd-i-negres han sentenciat (101-95).