La Penya va llançada: setena victòria seguida a Vilnius (79-94)

Xavi Ballesteros
20/12/2023 - 20:28

Vilnius (Lituània) - La Penya ha encadenat la setena victòria consecutiva abans de rebre dissabte el Madrid al Palau Olímpic. Els verd-i-negres han trencat el partit a 3 minuts per acabar el tercer quart quan ha fet una estirada definitiva amb Andrews de referent (79-94). Miguel Malik Allen, que reapareixia, ha tingut males sensacions i es perdrà els pròxims partits. El Joventut ha sortit a remolc dels Wolves que ràpidament ha agafat vuit punts de renda (29-21). A la Penya li ha faltat intensitat però l'entrada de Yannick Kraag ha servit per revolucionar el matx i 11 punts seguits de l'holandès han capgirat el marcador (32-33). Fins al descans s'ha mantingut la igualtat (43-41) amb Feliz assumint galons en atac. A la segona part ha aparegut Andrews, que portava 0 punts, per anotar-ne 10 seguits i donar avantatge a la Penya abans del final del tercer quart (64-71). Ruzic ha situat la màxima diferència (64-73) que s'ha ampliat amb un triple d'Andrews i un contracop de Feliz (64-78) i ha trencat el matx.