La Penya es desinfla als últims 15 minuts (97-79)

Xavi Ballesteros
27/04/2024 - 22:48

Las Palmas de Gran Canària - La Penya ha pagat un mal final del tercer quart a Las Palmas on ha vist com el Gran Canària li agafava 12 punts de renda que ja no ha pogut remuntar (97-79). Andrews,i Evans i Cook no han anotat cap cistella en joc tot i la baixa de Feliz, que no ha viatjat per problemes físics. Els verd-i-negres, que han perdut a la primera part Cook per lesió en torçar-se el turmell, han topat amb l'exPenya John Shurna que ha anotat 14 dels primers 17 punts del seu equip i el Joventut anava per darrera (17-14). Ruzic ha liderat la remuntada juntament amb Tomic que ha estat sòlid dins la pintura els dos amb 13 de valoració i bona feina de Kraag (6 punts). Al descans 43-44. En el tercer quart la Penya ha fet els seus millors minuts amb Pau Ribas inspirat (49-55). Però el despertar de Brussino i el desencert dels verd-i-negre ha canviat totalment la dinàmica. La Penya s'ha vist perjudicat per l'arbitratge i els canaris han agafat un màxim avantatge de 12 punts (73-61) amb Shurna fent un festival (27 punts). A partir de llavors ha estat un monòleg canari (93-71). Ha debutat a l'ACB el jove del planter Pau Majoral.