La Penya remunta 20 punts però perd un final d'infart a Granada (86-83)

Xavi Ballesteros
31/03/2024 - 19:16

Granada - Tomic ha errat a 4 segons pel final un tir desde sota el cèrcol amb 85-83 i el Joventut no aixeca el cap i ha tornat a perdre (86-83) -és la cinquena derrota seguida en partit oficial- a Granada. Els verd-i-negres han fet una primera part nefasta arribant a perdre de 20 punts (42-22). Feliz, el líder de l'equip, ha estat lluny del seu nivell habitual i la resta de l'equip no ha fet un pas endavant. Només Vives ha estat a un bon nivell però insuficient per remuntar. La reacció verd-i-negra ha arribat abans del descans (47-34). Al segon temps s'ha mantingut la passivitat dels verd-i-negres que sempre ha anat a remolc fins que Feliz ha fet un pas endavant per donar opcions a la Penya (64-56). Els de Carles Duran, amb Ribas a pista, ha tingut més criteri i ha retallat posant pressió (64-61). Feliz s'ha disfressat de superman per capgirar el marcador (73-76). Un triple de Vives sol ha estat clau perquè el Granada ha fet un parcial de 9-0 i ha enfonsat la resistència verd-i-negra. Ha tornat Pau Ribas, que portava tres setmanes de baixa, i també Ante Tomic, que va tornar de Croàcia divendres després de la mort del seu pare.