La Penya encaixa un cop baix al darrer segon amb un triple increïble (81-83)

Xavi Ballesteros
09/03/2024 - 20:28

Badalona - La Penya ha acusta massa les baixes de Tomic (per motius personals), de Ribas i de Cook per motius de salut, hi ha rebut una gerra d'aigua freda contra un rival directe com és el Baxi Manresa (81-83). Els verd-i-negres han sortit ràidament a remolc dels manresans que han tingut mes intensitat i més agressivitat mentre els de Carles Duran han viscut un dia negre en el tir exterior (2/14 triples) i cap jugador ha assumit galons. La diferència ha anat creixent progressivament fins els 22 punts davant la sorpresa general (22-44). Al descans 35-52 amb ensurt a les graderies on un aficionat ha patit un lipotímia i el partit s'ha aturat durant 10 minuts. A la segona part els verd-i-negres han augmentat el nivell d'intensitat i en 5 minuts de bogeria han fet un parcial de 17-0 per empatar el matx (52-52). A partir de llavors igualtat màxima, alts i baixos i un final increïble. Primer cistella de Brancou (79-80) a 20 segons pel final, després cistella impressionant, una més, de Feliz (81-80). I a 2,3 segons pel final la pissarra de Pedro Martínez ha sortit bé i Steinbergs des de la cantonada, ha anotat un triple impossible (81-83).