La Penya jugarà el primer partit de pretemporada aquest diumenge contra el València Basket

La Penya jugarà el primer partit de pretemporada aquest diumenge contra el València Basket
Paula Reverter Pastor
25/08/2023 - 15:01

Badalona - El Joventut jugarà el primer partit amistós aquest diumenge contra el València Basket al Pavelló Central de Salou, Tarragona. El matx començarà a les 19:00 de la tarda i es podrà seguir en directe per la Televisió de Badalona.

Els de Carles Duran jugaran contra un equip de gran nivell com és el València, un matx que servirà per anar agafant el fil i la confiança de cara al començament de temporada i també per unir a l'equip.
Aquest partit ja es va disputar el darrer any, també a Salou, i els verd-i-negres van perdre 61 a 75 davant dels valencians. Els primers 25 minuts els de la Penya van tenir un alt nivell aguantant el potencial del València, però les forces no van durar més i els rivals van passar per damunt emportant-se la victòria.

L'equip de Carles Duran cada any compta amb més nivell, i aquest l'inicia amb fitxatges que poden ser determinants, a més a més dels jugadors amb fort potencial que ja comptava la darrera temporada. Diumenge disputaran un matx que tot i ser amistós, comptarà amb molta competència.