La Penya talla la ratxa de 14 victòries seguides de l'Unicaja (85-81)

Xavi Ballesteros
20/01/2024 - 22:53

Badalona - El Joventut ha tallat la ratxa de 14 victòries seguides de l'Unicaja en un Palau Olímpic ple a vessar i la Penya podria entrar en zona de play-off (85-81). En un final d'infart una bona defensa sobre Perry a 5 segons pel final i 83-81 al marcador ha estat clau. Els verd-i-negres han arrencat amb una demostració de talant amb un parcial d'11-2 responent el 0-4 inicial de l'Ünicaja (11-6). Però els malaguenys han castigat cada error de la Penya per sortir al contracop amb accions amb possessions curtes (17-28). A la segona part Tomic (16 punts) s'ha carregat l'equip a les espatlles per retallar la diferència abans del descans (36-40). Al tercer quart els verd-i-negres han augmentat el nivell defensiu i una cistella de Cook ha posat la Penya per davant (62-61). El matx ha entrat en un final a cara o creu on els verd-i-negres han trobat a Feliz a 22 segons pel final que ha anotat una penetració (82-81). L'Unicaja ha errat i Andrews ha rebut una falta. Ha anotat un tir lliure (83-81) i en l'últim atac Perry ha topat amb una gran defensa de la Penya que ha sentenciat.