Espectacular Penya que tomba el Baskonia (77-72)

Xavi Ballesteros
03/12/2023 - 20:25

Badalona - La Penya ha superat el Baskonia (77-72) en un partit espectacular on Andrews ha estat la gran estrella amb 20 punts. Els verd-i-negres han sortit amb Ruzic i Prey en el cinc titular. El Baskonia ha castigat en el joc interior i això ha fet que hi hagués canvi ràpid amb l'entrada de Tomic i Cook. Els vitorians dominaven 15-22 però la Penya ha crescut en intensitat i ha canviat la dinàmica. Un triple de Ribas ha culminat un parcial de 14-2 (29-24). Al descans però els d'Ivanovic han marxat amb avantatge (37-38). Al tercer quart hi ha hagut una gran defensa de la Penya però sobretot en atac Andrews que s'ha carregat l'equip a les espatlles amb tres triples seguits (63-54). El Baskonia ha reaccionat amb una defensa molt forta i ha empatat després d'un 0-9 (63-63). S'ha arribat a un final d'infart on Ribas ha assumit responsabilitat amb dos cistelles i una assistències (70-73). Sedekerskis ha errat el triple i Andrews ha rebut la falta i no ha fallat els lliures (75-70) per sentenciar.