Feliz salva la Penya en un final d'infart en un partit fluix (83-81)

Xavi Ballesteros
13/12/2023 - 22:03

Badalona - El Joventut ha superat l'Olimpija Ljubljana, cuer de la competició, i encadena la cinquena victòria consecutiva entre ACB i Eurocopa. Els verd-i-negres han fet una primera part molt fluixa defensivament parlant i arribant a perdre de 10 punts (22-32). Però només ajustant una mica la defensa ha estat capaç de remuntar i marxar al descans amb avantatge amb un triple de Feliz al darrer segon (49-45). A la segona part la Penya semblava que encarrilava el matx (68-63) però un parcial de 0-8 ha agreujat la situació (68-71). S'ha entrat en un final d'infart on els eslovens han aprofitat les facilitats verd-i-negres per posar pressió. Però amb 80-81 Feliz ha assumit galons per tornar a anotar una cistella clau (82-81) mentre Blazic ha errat el triple decisiu. Feliz ha errat un tir lliure a 8,8 pel final (83-81) i Cobbs ha fallat el triple de la victòria.