La Penya continua forta a l'Olímpic i supera el Saragossa (95-84)

Xavi Ballesteros
13/01/2024 - 22:41

Badalona - La Penya, amb el debut de Shannon Evans (8 punts en 14 minuts) ha tornat a demostrar que en el Palau Olímpic se sent fort i ha superat el Saragossa (95-84). Els verd-i-negres han començat molt encertats en atac amb Feliz com a capità general i Andrews també castigant des de la llarga distància. La Penya ha agafat 18 punts de renda (45-27). Però els aragonesos han reaccionat amb un parcial de 0-8 abans del descans (50-38). Els aragonesos han pressiionat (54-50) però Prey ha posat intensitat i Evans ha fet un pas més per tornar a agafar 10 punts de renda (62-52). A 3 minuts pel final semblava que Pau Ribas trencava el matx amb tres triples seguits (85-71) però el Saragossa ha anotat trstriples seguits per posar emoció (87-80). Als verd-i-negres però no els ha pesat la pressió i han rematat la feina. S'ha lesionat Tyler Cook a la mà esquerra però no sembla greu.