La Penya rep un correctiu a Múrcia (105-73)

Xavi Ballesteros
25/11/2023 - 22:48

Múrcia - El Joventut ha tornat a perdre a domicili on ha estat escombrat (105-73) després de fer un partit nefast en defensa que s'ha decidit a la primera part (53-35). Els verd-i-negres han recuperat Tomic, que portava lesionat un mes, però no ha estat el revolsiu perquè la Penya no ha estat amb la intensitat necessaria. Després d'una cistella inicial els de Carles Duran han encaixat un 15-3 que ha marcat la resta del matx (15-5). La renda ha continuat creixent fins un màxim desavantatge de 18 punts al descans (53-35). El parcial ha continuat creixent després d'un 16-0 i els murcians, amb un 12-4 de sortida de tercer quart, han sentenciat el matx quan encara quedaven 17 minuts de joc (71-49). Els de Sito Alonso han arribat a tenir 39 punts de renda (92-63). Simon Birgander ha jugat contra l'equip on ha jugat els últims anys i l'MVP de l'ACB ha acabat amb 15 punts, 12 rebots i 25 de valoració.