La Penya no té cap opció contra el Barça (75-93) tot i els 12.193 espectadors

La Penya no té cap opció contra el Barça (75-93)  tot i els 12.193 espectadors
Xavi Ballesteros
25/03/2024 - 01:07

Badalona - El Joventut no ha tingut cap opció en el derbi català contra el Barça (75-93) en un Palau Olímpic on hi han hagut 12.193 espectadors. Els verd-i-negres, que han tingut la baixa de Tomic perquè se li ha mort el seu pare, ha anat tota la segona part a remolc. El moment especial s'ha viscut abans de la presentació dels jugadors quan pel vídeomarcador s'han vist imatges de Ricky Rubio, Joel Parra i Nico Laprovittola de la seva etapa verd-i-negra i el públic s'ha posat dempeus per ovacionar-los. Quant el matx el Barça ha arrencat dominant (8-19) tot i que la Penya ha remuntat (28-28). La igualtat s'ha mantingut fins al descans (40-45). Però la sortida blaugrana, amb Brizuela anotant 10 punts en el tercer quart, ha fet que la diferència creixès fins els 12 punts (40-52) i posteriomrnet dos triples d'Abrines ha fet que la diferència augmentès fins els 20 punts (58-78) deixant el partit sentenciat a 7 minuts pel final. La Penya s'allunya del play-off.