La Penya pateix contra el cuer però suma el quart triomf seguit a l'ACB (89-77)

Xavi Ballesteros
03/02/2024 - 20:00

Badalona - El Joventut ha hagut de patir per doblegar el cuer de l'ACB (89-77) però ha reaccionat a temps per encadenar la seva quarta victòria seguida a la lliga que el manté en la lluita pel play-off. La Penya ha fet un inici de partit sense l'agressivitat ni intensitat necessaria per marcar territori des del salt inicial. El Joventut ha donat vida a un Palència que tenia molt clar el què havia de fer i els de Luis Guil han dominat. Un triple de Piñeiro ha situat la màxima renda del matx (27-38). La reacció ha arribat quan la Penya ha pogut córrer per fer un 11-2 per tancar el primer temps (38-40). Al tercer quart la Penya ha tornat a sortir adormida i Frankamp ha castigat (40-50). Ha estat llavors quan els verd-i-negres han canviat la dinàmica amb Ruzic, Evans i Brodziansky sumant-se a la causa i amb 6 punts seguits de Tomic per fer un parcial de 20-4 (60-54). Un triple de Brodziansky ha tancat el tercer quart en el darrer segon (63-57). El darrer quart el Palència ha demostrat perquè és el cuer fallant tirs molt lliurats i la Penya ha trencat el matx amb un triple de Ribas i una cistella d'Evans (72-59).