La Penya sentencia el Lima Horta gràcies a una gran segona part (67-35)

Albert Guerra
07/01/2024 - 15:02

Olímpic de Badalona - La Penya ha començat l'any a la Lliga Challenge amb una clara victòria per 67 a 35 en el derbi català contra el Lima Horta. El partit ha tingut domini badaloní de principi a fi tot i que la primera part ha estat espessa i sense ritme en un Olímpic gèlid.

De fet, el Lima havia començat guanyant la partida sota el cèrcol i ja duia 13 rebots en atac a la primera part. Tot i això, al descans, la Penya ja guanyava d'11 i ha estat al tercer quart quan les badalonines s'han disparat al marcador amb una renda que ha arribat a ser de 34 punts a favor. Les badalonines han castigat i de quina forma les errades del Lima. Una sèrie de 3 de 30 en triples ha signat el conjunt salmó, una estadística molt pobra per tenir opcions de competir a l'Olímpic.

La valenciana Lorena Segura ha signat un gran partit amb 13 punts i una gran defensa sobre l'estrella de les barcelonines, l'ex verd-i-negra Lula Roig. La fins ara segona màxima anotadora de tota la lliga amb 15 punts de mitjana ha quedat ofegada per l'extensa rotació defensiva de la Penya i s'ha quedat amb una sèrie de 2 d' 11 en tirs de camp i tan sols 6 punts.