Feliz i Tomic salven la Penya a Hamburg (90-96)

Xavi Ballesteros
10/01/2024 - 21:31

Hamburg (Alemanya) - El Joventut, que ha sumat la seva sisena victòria seguida a Europa, ha guanyat a Hamburg patint en un final d'infart gràcies amb 17 punts de Feliz i 21 punts, 10 rebots i 6 assistències de Tomic (90-96). Tot i no fer un bon partit sobretot defensiu. Els verd-i-negres es jugaran dimecres vinent a Londres les opcions d'escalar posicions contra un rival directe a qui té a una victòria. La Penya ha fet aigües en defensa en els primers 20 minuts i ha encaixat 52 punts en una primera part per oblidar on ha tingut moltes deficiències al darrera. Al tercer quart la Penya, sense millorar massa, s'ha situat per davant gràcies al domini de Tomic dins la pintura (12 punts, 9 rebots i 5 assistències en la primera mitja hora del matx) mentre Feliz la secundat amb 13 punts (68-73). Però s'ha adormit el Joventut i un triple de Hugues ha posat l'Hamburg per davant (75-73). Els alemanys semblava que trencaven el matx (88-83) però ha aparegut Feliz amb un 3+1 per capgirar la dinàmica (88-89) i Tomic ha rematat amb un 2+1 (90-93).